Bryllupssuite på Hotel Continental

Den store dagen fortjener en romantiske avslutning i nydelige omgivelser. Sett den perfekte rammen for bryllupsnatten i en av våre bryllupssuiter.

Dere kan velge mellom å booke et rom eller unne dere selv det lille ekstra med vår bryllupspakke. Har dere en bryllupsfest med over 70 gjester her på Hotel Continental, spanderer vi bryllupsnatten på dere i en av våre juniorsuiter.

Bryllupspakke

Uansett hvor sent det blir krever den store dagen en perfekt avslutning - den får dere hos oss.

Dere sjekker inn på Hotel Continental og tilbringer bryllupsnatten i en av våre lekre juniorsuiter eller suiter. På rommet venter velværeprodukter fra Molton Brown, musserende vin og frukt. Morgenen etter serverer roomservice en velsmakende frokost på rommet. Vi garanterer sen utsjekk, slik at dere kan nyte så mye tid sammen som mulig dagen etter bryllupet. 

Informasjon om bryllupspakken:

  • En overnatting i en av våre flotte juniorsuiter eller suiter
  • Musserende vin og frukt
  • Molton Brown velværeprodukter
  • Frokost servert på rommet
  • Garantert sen utsjekk
  • Med forbehold om ledig kapasitet

Vi kan gi gode priser om dere ønsker å forlenge oppholdet eller om andre bryllupsgjester ønsker å bo hos oss. Mange ønsker f.eks. å overnatte fra dagen før med sine forlovere og gjør seg i stand på suiten før bryllupet.

Kontakt vår booking avdeling på 22824040 eller booking@hotelcontinental.no for pris, tilgjengelighet og reservasjon. Pakken kan ikke benyttes i forbindelse med andre tilbud eller medlemskap.

Theatercafeen Theatercafeen Leading Hotels