Karriere på Continental

Vår visjon er “Vær en av stjernene som får Continental til å skinne”. Dette betyr at vi ønsker medarbeidere som er profesjonelle og har et sterkt ønske om nettopp dette - å være en stjerne!

Du bør være entusiastisk og ha en indre motivasjon til å yte best mulig kundeservice, uansett hvilken stilling du søker. Vi har ordnede lønns- og arbeidsforhold, et godt arbeidsmiljø og fokus på kompetansedeling. Arbeidsoppgavene er varierte og de daglige utfordringene er mange. Dersom du ønsker å være med på teamet vårt og skape gode kundeopplevelser, kan du søke på utlyst ledig stilling eller sende en åpen søknad.

Klikk her for våre ledige stillinger. Dersom du ønsker å sende en åpen søknad, gå inn på vår karriereside.

Event Operatør 

Er du teknisk dyktig, serviceminded og glad i mennesker? Da har vi stillingen for deg! Som Event Operatør i Continental Event har du hovedansvar for drift av teknisk utstyr i Eventavdelingen, samt oppsett/rigg av møterom og eventlokaler for møter og private arrangement. Vi søker deg som stortrives med en variert hverdag, hvor arbeidet foregår både på dagtid, kvelder og helg. Les mer og søk på stilling som Event Operatør i Continental Event her.

Theatercafeen Theatercafeen Leading Hotels