Historien om Continental Event

Hotel Continental åpnet i 1900 med 30 hotellrom og Theatercaféen i 1. og 2. etasje. I 1909 overtok Caroline og Christian Boman Hansen driften av hotellet og caféen, og siden har hotellet og Theatercaféen vært i familiens eie.

Starten på det som i dag utgjør Continental Event, var i 1932 da hotellet ble utvidet med et nytt bygg med 76 nye hotellværelser (alle med eget bad), lobbybaren Dagligstuen (som i dag heter BAR BOMAN) samt en selskapsavdeling. Videre i 1960 bygget om og moderniserte tredje generasjons eier, Ellen Brochmann, hotellet med et nytt bygg på åtte etasjer med 88 nye hotellrom, to restauranter samt et selskapslokale til 300 gjester (Teatersalen).

Continental Event har vært gjennom flere større renoveringer opp gjennom tidene, men den største og mest omfattende ble utført av fjerde generasjons eier, Elisabeth C. Brochmann, i 2011 og 2014. De 12 møte- og eventlokalene i 2. og 3. etasje fremstår i dag som en eksklusiv eventavdeling i klassisk moderne stil med en unik kunstsamling, høy standard og fantastiske lysekroner.

Les mer utfyllende om Continentals historie her.

Theatercafeen Theatercafeen Leading Hotels