Elegante og moderne møterom i Oslo

I vår moderne konferanseavdeling har vi åtte møterom og kurslokaler tilknyttet en lun og eksklusiv konferanselobby. Med vår sentrale beliggenhet rett ved siden av Nationaltheatret stasjon, er dette et populært møtested i Oslo.

Med moderne AV-utstyr, gode luft- og lysforhold, fleksible oppsett, inspirerende interiør og sannsynligvis byens beste pausemat, er det ingen tvil hvor du skal legge ditt neste møte i Oslo sentrum. Møterom 1 - 8 har kapasitet fra 2 til 50 personer, hvor to av møterommene har fleksibelt oppsett. For mindre møter kan det være et hyggelig avbrekk å spise lunsj i Theatercaféen. For større eventer i Teatersalen, blir disse møterommene ofte brukt til grupperom, tilknyttet møtelokale, backstage, artistrom m.m. Ønsker dere å avslutte møtedagen med en drink eller middag, har vi også flere restauranter og barer på huset. 

Kundene våre bruker møterommene i konferanseavdelingen til blant annet; kurs, seminar, frokostseminar, nettverkstreff, forretningslunsj og middag, styremøte, ledersamling, kvartalspresentasjon, intervju, mingle event m.m.  

Kontakt oss for en prat om ditt neste event!

Theatercafeen Theatercafeen Leading Hotels