Femstjerners meny

Continental og Theatercaféen er kjent for et godt kjøkken med høy kvalitet på mat og drikke. Vår Event Chef og hans dyktige team sørger for smakfulle menyer laget med de beste råvarer som er tilpasset sesong.

Sunn, god og næringsrik mat og drikke er en viktig del av møtedagen. Hos oss får dere fristende pausemat og deilige lunsjer som gir dere ekstra energien til å fortsette dagen. Til mindre møter anbefaler vi å spise lunsjen i Theatercaféen - da får man et lite avbrekk fra møtelokalet samt en hyggelig opplevelse.

God mat og drikke er helt essensielt for et vellykket arrangement - enten det er et julebord, bryllup, jubileum eller konfirmasjon. Gjestene gleder seg til å komme til dekket bord og nyte et bedre måltid i hyggelig selskap. Da er det godt å ha et velkjent kjøkken som man kan stole på og som man vet leverer en matopplevelse utenom det vanlige - hver gang. 

Konferansemeny

Her finner du vår konferansemeny som tilbys i forbindelse med møter, konferanser, seminarer, kurs, frokostmøter eller andre arrangement. 

Middag

Her finner du vår middagsmeny som man kan tilpasse etter ønske. våre kjøkkensjefer og deres team sørger for å levere en unik matopplevelse til deg og dine gjester. Vi hjelper deg også med å sette viner til menyen.

Continental meny

Her finner du noen skikkelige godbiter som passer både til en aperitiff før middag eller til et mingleevent. Vi hjelper deg med å tilpasse antall biter og sammensetningen av menyen til ditt arrangement.

Theatercafeen Theatercafeen Leading Hotels